VIP

Information
När tävlingarna började bli riktigt populära för ett gäng år sedan var det ibland svårt att få en plats när anmälan öppnade i Svemo TA. För att lösa detta introducerade vi ett VIP-koncept.

Observera att VIP bara är öppnat för tävlings-serien “Vuxna”.

VIP innebär att en förare får möjlighet att anmäla sig till hela tävlingsserien och slipper stressen när anmälan öppnar samt får en och annan sekretessbelagd fördel. Anmälan för respektive tävling öppnar några dagar tidigare för förarna som har VIP. Det är också så att vi kan vara lite flexiblare med typ av licens/ålder om man binder sig till en hel säsong. Priset för VIP är detsamma som att man anmäler sig till alla tävlingar plus en mindre avgift (100:- för hela året) men man måste alltså betala hela summan direkt innan man kvitterar ut VIP. Kör man alla tävlingar så är det för vissa lönsamt pga serviceavgiften i TA vid anmälan men det handlar ju främst om att ha en i princip garanterad plats i startlistorna. VIP återbetalas bara vid dokumenterad sjukdom/skada eller dylikt relevant skäl (utifrån bedömning). Dålig planering, trasiga maskiner etc är tyvärr inte anledning nog. Notera att man måste ansöka och få ansökan godkänd innan man betalar. En godkänd och betald VIP-förare har sedan möjlighet att anmäla sig i VIP-klassen för respektive tävling.

Ansökan VIP 2024
Först när ansökan är godkänd får man ett mail med betalningsuppgifter. Först när man har betalt får man anmäla sig i VIP-klassen så var ute i god tid. Anmälan till Hallsberg öppnar inom kort.

För att ansöka om VIP mailar man vip@cecracingvgc.se med nedan information.
1 – Ange rubrik VIP 2024 som ämne/rubrik
2 – Startnummer i Bredd Västra.
3 – För- och efternamn.
4 – Klubb.
Priset för VIP är samma som antalet deltävlingar (8 á 450:-) som inkluderas plus 100:- i administrationsavgift.
VIP 2024 = 3700:-