Bankett

Bankett 2019

Årets bankett går av stapeln på kvällen samma datum (7:e september) som vår sista tävling i Motala. Vi har bokat änglasalen på Statt Motala – länkar till deras facebook – klicka här  samt hemsida – klicka här.

Det bjuds på gemenskap, tre-rätters, omfattande prisutdelning med mera.

Förare, funktionärer, mekaniker, familj, vänner, hjälpredor osv är välkomna precis som vanligt enligt nedan premisser!

Mat
Förrätt               Toast Skagen
Varmrätt           Fläskfilé, potatisterrin, grönsaker, sås
Dessert             Tårtbuffé
En öl/vin/dylikt samt kaffe ingår.
Statt lovar att ingen lämnar banketten hungrig 😉

Allergier/Vegetariska alternativ etc?
Ange denna information vid anmälan, se nedan.

Pris
350 :- per gäst

Anmälan är öppen NU, betala senast 1:a september
Maila namn på samtliga gäster till bankett@cecracingvgc.se. Ange också ang. allergier, vegetariska alternativ etc. Anmälan är bindande vid betalning som sker till SWISH 123 389 90 10 eller BG 499-2350 (obs, räkna med 2 vardagar innan vi ser pengarna om ni kör bankgiro så använd helst SWISH).
Senast söndagen den 1:a september behöver vi ha er betalning men anmäl er gärna så tidigt som möjligt för vår planerings skull. (Gäster som ska med på banketten har viss förtur till själva tävlingen om det skulle bli fullt snabbt osv). Vid eventuell avanmälan är vi så flexibla som går med hänsyn till maten/kostnader för Statt osv.

Hotell
Vill man bo på Best Western så kan man använda rabattkoden statt-vgc vid bokningen. Vet ej om koden är aktiv i detta nu men enkelrum kostar med koden 1000:- och dubbelrum kostar 1300:-.

Parkering
Det finns ingen egen parkering för Statt/hotellet men några minuters promenad från lokalerna finns det gott om parkering nere vid hamnen samt att det finns parkering i centrum. Det reder vi ut på förarmötet om det skulle vara oklart då.

Övrig info
02.00 stänger salen och baren.
Löpande info, frågor etc hanteras främst i vår facebookgrupp

VARMT VÄLKOMNA!