Bankett

Bankett 2018
Mer info senare, planen är att vi tar banketten lördag kväll 6:e oktober, dvs samma datum som årets sista tävling i Borås. Plats oklart men vi söker efter en lösning “i Borås”.

 


Bankett 2017

Gästlista Banketten

Årets bankett går av stapeln samma datum (23:e september) som vår sista tävling i Borås. Vi håller till i FMCK Borås lokaler (troligen klubbstugan) med start 19.00.

Det bjuds på tre-rätters, omfattande prisutdelning och enklare program tillsammans med Beskaskinn. Limmareds Värdshus står för mat och servering!

Förare, funktionärer, mekaniker, familj, vänner, hjälpredor osv är välkomna precis som vanligt enligt nedan premisser!

Mat
Samtliga gäster väljer en förrätt, en huvudrätt och en dessert vid anmälan. Vatten och kaffe serveras men övrig dryck löser man själv.

Välj en förrätt per gäst:
A – Canapé Skagen
B – Melonsallad med lufttorkad skinka

Välj en huvudrätt per gäst:
C – Ost- och örtfylld kotlettrad med pepparsås potatisgratäng och sallad
D – Baconinlindad kycklingfilé med fransk dragonsås rostade grönsaker och stekt potatis

Välj en dessert per gäst:
E – Vaniljpannacotta med hallonsås
F – Calvadosäpple med crumble och vaniljcreme

Allergier/Vegetariska alternativ etc?
Ange denna information vid anmälan, se nedan.

Pris
350 :- per gäst

Anmälan är öppen NU, betala senast 17/9
Maila namn på samtliga gäster till bankett@cecracingvgc.se. Ange också hur många av respektive rätter ni önskar enligt ovan. Ange också ang. allergier, vegetariska alternativ etc. Anmälan är bindande vid betalning som sker till SWISH 123 389 90 10 eller BG 499-2350 (obs, räkna med 2 vardagar innan vi ser pengarna).
Senast söndagen den 17:e september behöver vi ha er betalning men anmäl er gärna så tidigt som möjligt för vår planerings skull. (Gäster som ska med på banketten har viss förtur till själva tävlingen om det skulle bli fullt snabbt osv). Vid eventuell avanmälan är vi så flexibla som går med hänsyn till maten.

Övrig info
Löpande info, frågor etc hanteras främst i vår facebookgrupp

Det finns många elplatser i Borås samt toaletter, dusch, bastu osv men ni som har egen dusch använder lämpligen dessa så blir det så smidigt som möjligt 🙂