Bankett 22

Efter pandemi-åren är nu banketten åter!

Vi kommer hålla till på Boost i Stenungsund samma kväll (24/9) som årets sista deltävling hos Stenungsunds MS. Det bjuds på gemenskap, tre-rätters, omfattande prisutdelning med mera.

Förare, funktionärer, mekaniker, familj, vänner, hjälpredor osv är varmt välkomna precis som vanligt enligt nedan anmälan och information.

Förrätt
Skagencanape gjord på kavring böste vilandes på plocksallad
Veg alt.
Tomat & mozzarella m basilikabröd och olivolja

Varmrätt
Basilika & färskostfylld kycklingfile m chiantisås samt honungsrostade rotfrukter
Veg alt.
Grillad Hallomi m basilikatomatsås och honungsrostade rotfrukter

Dessert
Kladdig chokladkaka m grädde & bär

Allergier/Vegetariska alternativ etc?
Ange denna information vid anmälan, se nedan.

Pris
Sean och Johan på Boost sponsrar oss genom ett rejält avdrag på ordinarie pris vilket gör att vi kan hålla nere priset för banketten till 400:- per person.

1 glas vin eller öl samt kaffe ingår.

Anmälan
Anmälan är öppen NU, betala senast 18:e september.
Maila namn på samtliga gäster till bankett@cecracingvgc.se. Ange också ang. allergier eller om ni vill ha  vegetariska alternativ osv.

Anmälan är bindande vid betalning som sker till SWISH 123 389 90 10 eller BG 499-2350 (obs, räkna med 2 arbetsdagar innan vi ser pengarna om ni kör bankgiro så använd helst SWISH).
Senast söndagen den 18:e september behöver vi ha er betalning men anmäl er gärna så tidigt som möjligt för vår planerings skull. (Gäster som ska med på banketten har viss förtur till själva tävlingen om det skulle bli fullt snabbt osv). Vid eventuell avanmälan är vi så flexibla som går med hänsyn till maten/kostnader för Boost osv.

Parkering
Det finns gott om parkering i anslutning till Stenungsund arena.

VARMT VÄLKOMNA!